Nykyajan maailmassa on edelleenkin monenlaista orjuutta. Toisia orjuuttaa tietokone ja toisia televisio. Itse kuulun jälkimmäiseen ryhmään. Kaikkein pahimpia päiviä ovat maanantait ja torstait.

Tänään oli taas ongelmana, katsoako Ugly Bettyä vai Frendejä. Päädyin sitten katsomaan Frendejä, ja kun ne loppuivat, siirryin Neloselle. Neloselta sitten päädyin vaihtamaan kanavan Subille, vaikka Neloselta olisi tullut Täydelliset naiset, mutta tykkään katsoa Num3roita. Ja tämä kamppailu siitä, mitä kanavaa katson, täytyy käydä joka maanantai uudestaan läpi.

Torstait ovat vielä pahempia. Samaan aikaan tulisi House, Lost ja Sinkkuelämää. Valitse siitä sitten. Katson nykyään muutenkin ihan liikaa televisiota. Illan televisioputki alkaa Tuhkimotarinalla klo 18:00 ja päättyy Big Brotheriin 23:00. Yhteensä siis viisi tuntia. Kyllä tuon ajan voisi paremminkin käyttää.

Minkäs teet. Kai sitä pitäisi keksiä jotain muuta tekemistä. Televisiota katsellessa saa vaan niin hyvän syyn olla opiskelematta ja samalla on mukava virkata/neuloa jotain. Nyt kun tämä koeviikko loppuu ja uusi jakso alkaa, niin vähennän television katseluani. Ei tässä muu auta.