Marraskuu. En oikein osaa vielä hahmottaa, että kuukausi on taas vaihtunut. Ensimmäisenä marraskuusta tulee mieleeni The Rainin biisi Tulta, sillä se alkaa sanoilla: "Jäi marraskuu sun elämään". Paitsi, että marraskuu näkyy kalenterista, huomaa sen myös selvästi ilmasta. Aamuisin ja iltaisin on pimeää, sataa usein sekä tuulee kovaa. Tavallaan odotan jo talvea, jolloin ei tuule niin paljoa ja lumi valaisee.

Tämän hetken ehdoton suosikkivaatetus on uusi abihuppari sekä housut. Tässä kuussa pitäisi jättää myös tilaus srk:mme hupparitilaukseen. Vihdoinkin, jos saataisiin. Eihän niistä ole kuin reilu neljä vuotta ainakin puhuttu. Hupparit ovat juuri ihania, kun ovat vähän reilumman kokoisia, niin niihin voi mukavasti käpertyä.

Minun marraskuuni alkoi lupaavasti käynnillä opon luonna. Katsoimme vähän jatko-opiskeluja ja hakuvaihtoehtoja, jotka minulla tällä hetkellä ovat matematiikka kahdessa eri yliopistossa sekä kauppakorkea.

Marraskuuhun liittyy muitakin opiskeluun liittyviä asioita. Marraskuun loppupuolella tulevat lopulliset YO-tulokset ja kevään ylioppilaskirjoituksiin pitäisi ilmottautua. Marraskuun loppupuolella alkaa myös koeviikko ja 29.11. alkaa uusi jakso, joka onkin sitten viimeinen jakso koko lukioaikana. Jotenkin merkillistä, kun ei siitä ole niin pitkä aika, kun lukion aloitin ja nyt olisi jo viimeinen jakso alkamassa.

Kulttuuritarjonta on marraskuussani varsin monipuolista. Tarkoituksena olisi mennä katsomaan sekä oopperaa, että näytelmä. Ooppera on Carmen Helsinginssä ja näytelmä Turussa, Den amerikanska flickan. Tarkoituksena olisi tuossa ensi viikolla mennä katsomaan, josko löytyisi jotain "sivistynyttä" vaatetta. Ylioppilasjuhliinkin, pitäisi löytää jokin ihana mekko...

Huomenissa olisi tarkoitus viettää kavereiden kanssa Halloweenia. Luvassa on hauskanpitoa, kauhuelokuva, aliasta ja mahdollisesti hieman ilolientä. Tarkoituksena oli myös pitää puheita, mutta vielä ei ole mitään inspiraatiota puheeseeni. Jos se ei tässä lähiaikoina ilmesty, taidan vain inspiroida koko puheen. Jos ei muuta, niin aloituksena voi aina käyttää tuttua ja turvallista "Kansalaiset - Medborgare"

Nyt kun marraskuu alkoi, se tarkoittaa sitä, että joulu lähenee uhkaavasti. Joululahjat ovat vielä pahasti vaiheessa, oikeastaan vain kaksi lahjaa on valmiina ja kolmas puolessa välissä ja kaksi muuta lahjaa ideoituna. Loput lahjat ovatkin iso kysymysmerkki. Mitä voin antaa joululahjaksi esim. isälleni ja isoisälleni?

Tässä vielä pieni valopilkku marraskuiseen pimeyteen:
1029591.jpg