Nyt on taas niitä hetkiä, jolloin blogi muistuu mieleen, eli juuri silloin, kun olisi paljon muutakin tekemistä. Mitä parempaa tekemistä voisikaan kauniina kesäpäivänä keksiä kuin istua neljän seinän sisällä tietokoneen ääressä kirjoittamassa blogia?

Asioita, joita pitäisi tehdä:
-PAKATA
-pestä pyykkiä
-siivota
-ostaa junaliput
-käydä kirjastossa
-ostaa puuttuvat matkatavarat
-soittaa kaverille

Kesä on pääasiassa kulunut leireillä. Kuitenkin olen viihtynyt erittäin hyvin, vaikka kolme leiriä muutaman päivän tauoilla tuossa oli. Ei sitä leirifiilistä voi mikään voittaa. Tänään oli viimeinen konfirmaatio. Vähän haikeat fiilikset.

Tänään oli myös kirkollisen urani huipentuma. Viime viikolla pääsin alttarikaaren sisäpuolelle siunaamaan leiriläisiä, eli insideen, tänään pääsin tuuraamaan kummia. Olen lukenut Raamatun tekstejä ja esirukouksia sekä kerännyt kolehtia ja laulanut nuorten kanssa. Mutta tänään pääsin avustamaan saarnassa. Tehtävänäni oli ensin pitää paperia, sitten repiä se ja sitten vielä pitää toista paperia. Ei sitä ihan joka päivä revitä paperia kirkkokansan edessä.

Tiistaina edessä olisi matka kohti Englantia. En oikein osaa päättää menisikö Helsinki-Vantaalle junalla vai bussilla. Molemmilla on puolensa, mutta en vain osaa päättää. Huomenna on viimeistään tiedettävä. Onhan tässä vielä ilta aikaa...

Eilen aloittelin villapaitaa. Saa nähdä, koska valmistuu. Paidasta on tulossa mustavalkoraitainen, kuten kuvasta varmaan voi päätellä.
472682.jpg