Tiistaista lähtien olen juonut ihan älyttömiä määriä teetä. Tänään kävin ostamassa uutta teetä, jossa on viittää eri makua: kirsikka, sitruuna, mustaviinimarja, neljä punaista hedelmää ja passion, mango & appelsiini. Kuitenkin jännää, kun en aikaisemmin ole teestä niinkään välittänyt, mutta nyt sitten juon sitä reilun litran päivässä. Kahvinjuontia en taida uskaltaa koskaan aloittaakaan.

Eilen illalla olin sitten kuumeessa. Koko viikon on tuntunut sellaiselta, että on ihan kohta kipeä ja eilen illalla oli sitten kuumetta huimat 38,1 astetta. Kuitenkin sain sitten jollain ihmeen voimalla raahattua itseni kouluun. Motivoijana taisi aika pitkälti olla aamulla tehty vanha ylppärikuuntelu. Enää reilu viikko siihenkin koetokseen. Ylppärit ovat pelottavan lähellä.

Seuraavana olen ajatellut aloittaa ensimmäistä joululahjaa, nimittäin hartiahuivia. Sitä on sitten aina helppo virkata välillä, kun mikään muu ei innosta. Muuta, mitä pitäisi tehdä olisi viini-jussi loppuun, pipo ja kaulahuivi sekä poncho. Jotkut villasukat/tossutkin olisivat kivat.

Eilen siivoilin lankakorejani ja oli niin mukavaa katsoa, kun oikeasti omistaa sen verran lankoja, että on jotain järjesteltävää ja jos tulee yllättäen inspiraatio vaikka keskellä yötä, voi alkaa tehdä heti sitten jostain langasta. Löysin samalla myös viime kesänä virkkaamani liinan, jonka kuvan voisin nyt tähän liittää.

866125.jpg