En vain osaa sopeutua tähän elämääni. Kirjoitukset ovat onneksi ohi tältä syksyltä, tosin ainakin englanti ja mahdollisesti uskontokin lähtevät uusintaan.Keskiviikkona oli uskonto ja torstaina alkoi mukavasti koeviikko. Kirjoitusten jälkeen ei ole ollut minkäänlaista lukuintoa. Tämänkin viikonlopun aikana olisi pitänyt lukea ruotsin ja englannin sanoja, englantia jopa kahden kurssin verran. Onneksi ensi viikolla on myös matikan koe, johon ei niin kauheasti tarvitse panostaa. Kyllä jokainen aina integroida osaa.

Onneksi perjantaina alkaa uusi jakso. Ja tästä lähtien pääsen perjantaisin jo kahdeltatoista. Taidankin perjantaina mennä shoppailemaan, tai sitten vasta lauantaina. Tarvitsisin paljon uusia syysvaatteita, etenkin kengät. Takkia en välttämättä tarvi, jos ei mitään aivan ihanaa löydy. Joitain pitkähihaisia, mahdollisesti jokin t-paita, biletoppi, neuleita ja farkut pitäisi löytää. Ja sitten vielä luonnollisesti kaikki heräteostokset.

Kaulaliinan, pipon ja lapaset teen itse. Lapaset ovatkin jo valmiita ja kaulahuivin aloita heti kun saan tuon hartiahuivin valmiiksi, jonka aloitin perjantaina tekemään salomoninsolmuilla. Saa nähdä, millainen tuosta tulee ja jos se onnistuu, annan sen luultavasti joululahjaksi. Jossain vaiheessa teen myös ponchon, johon minulla on langatkin valmiina, muttei ole ollut aikaa sitä työstää. Nyt kun nuo kirjoitukset ovat ohi, pääsen taas tekemään käsitöitä.

Uuden jakson myötä olisi tarkoitus tehdä jonkinlainen elämäntaparemontti. Ainakin liikuntaa pitäisi lisätä ja keskittyä syömiseen ja pitää huolta siitä, että aina tulisi syötyä edes kaksi kertaa päivässä. Ensi jaksossa sitten aion myös opiskella, tosin tämä ajatus käy mielessä jokaisen jakson alussa, yleensä tuloksetta.

Jos en muuta ole viikonlopun aikana tehnyt, niin ainakin olen todennut, että naistenlehdet tietävät perimmäisen totuuden:

"Happiness is... a hot man between your thighs" Glamour October 2007

Olen myös selvittänyt sisäisen silmäni värin. Tällä tiedolla on varmasti paljon käyttöä tulevaisuudessa ja testin luotettavuusprosentti on varmasti reilusti alle sadan, mutta onhan se aina mukava tietää omistavansa yhden pinkin silmän.

Pirteä pinkki

Ikuinen ilottelija, pirteä pinkki. Mikään ei masenna ja aina löytyy ilonaihetta. Otat elämän vastaan ja tongit sitä - toisinaan saat nenillesi, muttet jaksa surra kauaa. Väsymätön ikinuori!
Pinkin seurassa on vaikeaa olla surullinen. Lapsenomainen ilo ja positiivinen asenne pitävät huolen siitä, että elämä pysyy mielenkiintoisena. Pinkki kuuntelee huolesi, halaa, ja taluttaa sinut sitten uuteen seikkailuun!
(http://www.mtv3.fi/helmi/kuudesaisti/artikkeli.shtml/545473?uusimmat_kuudesaisti)