Tänään ei ole ollut kauhean mukava päivä. Olo on ollut erittäin tyhjä. Olen siis kipeänä ja ruoka ei pysy sisällä. En siis mennyt kouluunkaan ja jätän luultavasti huomisenkin väliin. Olen lähinnä nukkunut tämän päivän ja olo on erittäin hutera. Onneksi läppäri on helppo ottaa sänkyyn ja kirjoitella, vaikka sormet tärisevätkin epämielyttävästi.

Eilen kyllä selvästi ylitin itseni mielikuvituksen saralla. Loin siis uuden satuolentoeläimen. Kyseessä on lentävä yksisarvissateenkaarikala. Tähän päästiin yhdistämällä muutama saksalainen sekä Simpsoneiden iki-ihana Homer. Koulussamme on lauma saksalaisia ystävyyskoulutoiminnan takia ja tunnen pari saksalaista, jotka eivät tietäneet yksisarvista. Sitten juttelimme MP3-soittimen kuulokkeista, jotka aina sotkeentuvat. Jostain tuulesta sitten tempaisin ajatukset, että voisikohan niillä kalasta, kuten Homer, antaen sähköiskun kaloille. Siitä sitten päästiinkin lentäviin yksisarvissateenkaarikaloihin.

Jossain vaiheessa pitäisi ideoida joululahjoja, jos jotain itse haluaisi tehdä. Viime vuonna taisin aloittaa joululahjoja joulukuussa ja viimeinen paketti valmistui jouluaattona aamuyöstä. Tällä hetkellä mietittynä ainoastaan kaksi lahjaa, mammalleni ja hänen siskolleen, jotka saavat salomonin solmuilla tehdyt hartiahuivit.

Törmäsin tänään amigurumiin ja ihastuin heti. Pakko kokeilla heti, kun vain löydän lankaa ja sopivan ohjeen ja keksin jonkun kivan idean hahmolle.

Tämä blogi alkaa jo näyttää tylsältä, kun ei ole kuvia pitkään aikaan tullut lisättyä. No eilen illalla aloitin sellaisia jalkaan laitettavia lämmikkeitä, ovatkohan ne sitten sukat, tossut vai töppöset, niin siitä en sitten tiedä. Toinen on kuitenkin jo valmis ja tänään voisi valmistua toinenkin, kun BB:tä katselen. Hyvällä tuurilla saisin lisättyä kuvan jo huomenna.