Nyt sain viimeinkin ryhdistäydyttyä ja tehtyä kauan suunnitteilla olleet pipon ja kaulahuivin. Pipon tein jo maanantaina ja kaulahuivin tiistaina, mutta kestää aina, että saa kuvan otettua ja laitettua koneelle.

Viime viikko oli muutenkin kiireinen, mutta toisaalta erittäin palkitseva ja valaiseva. Vihdoinkin sain päätettyä varmaksi sen, mitä lukion jälkeen teen. Tuli myös vierailtua observatoriossa. Samalla päätin, ettei minusta tule tähtitieteilijää. Siinä tuntee vain itsensä niin pieneksi ja mitättömäksi, kun ajattelee jotain avaruuden mittasuhteita. Siksi pidänkin enemmän matematiikasta, kun se useimmin on vielä tajuttavissa. Toinen syy, miksei minusta tähtitieteilijää tule, on yksinkertaisesti se, että siellä oli kylmä. Maanantain observatoriovierailu olikin syy, miksi sain vihdoinkin tehtyä pipon, sillä oli pakko saada jotain lämmikettä.

1050904.jpg

Pipo on tehty Jengasta. Aluksi neuloin muutaman kerroksen 1o1n ja sitten vaihdoin 3n1o ja sitten, kun pipo oli tarpeaksi iso, kavensin. Nopea, kiva ja helppo tehdä. Puikot taisivat olla 8mm.

1050902.jpg

Kaulahuivi on virkattu, eikä se kokonaan tuossa kuvassa näy, mutta kolmio se on. Tuokin on tehty Jengasta.

1050898.jpg

Tässä vielä kuva lapasista, huivista ja piposta yhdessä. Näillä sitten mennään, ennen kuin innostun tekemään uudet.