Nyt tämä tyttö vihdoinkin ryhdistäytyy ja tämä ainainen koneella olo saa nyt loppua. Eilen en avanut konetta ollenkaan ja miten kävikään, sain luotua itselleni mukavan nojatuolin.

Kaikki alkoi siitä, kun aamulla totesin koeviikon alkavan taas tiistaina ja lukeminen voisi olla hyvä ajatus, jos haluaisin kursseista päästä läpi. Totesin sitten, ettei minulla ole kunnon tuolia lukemista varten. Löysin sitten vanhan tuolimme ja totesin sen olevan masentavan harmaa, joten päätin päällystää sen uudestaan. Lähdin sitten kaupunkiin ja ostin kangasta ja ompelukoneella tein tuollaisen päälisen. Nyt siinä on erittäin mukava lukea ja oleskella. Vielä kun saisi tehtyä koristetyynyt siihen päälle, niin hyvä tulisi.

Pitäisi myös jaksaa mennä lenkille joskus. Eilen kävin, mutta se ei tuskin riitä palauttamaan sitä hyvää kuntoa, jonka omistin vielä viime syksynä.

Koeviikkoa varten pitäisi oikeasti lukea, mutta ei tästä nyt vain tunnu tulevan mitään. Jokaisesta tämän jakson kurssista haluaisin vähintään ysin, mutta ei taida tulla toteutumaan. Äidinkielestä aika varma ysi, mutta muut... Täytyy vain toivoa, ettei seiskan puolelle mene.

Mutta tässä vielä kuva tuolistani (vähän huono kuva tosin):
472658.jpg